HOME INFO FOTO'S VIDEO PUBLICATIES REAGEER

Het begon met Alle Gekheid Op Een Stokje met Percossa. Daarna de eerste solovoorstelling van Cesar, Slagdroom. Drie seizoenen volle zalen..
Dat smeekt om een voortzetting; er zijn nog zoveel verhalen te vertellen en clowneske types te spelen.

In Drumbonen en Kaneelstokken wordt Cesar ondersteund door een groot videoscherm waarmee hij zich door de muziekgeschiedenis heen slaat. Maak kennis met de onzichtbare drummer, de door Voodoo bezeten slagwerker, Maître Cesar die op hol slaat met zijn pollepels?

Tinus vertelt waarom niet Cesar maar juist híj de drummer van de Earring had moeten zijn.

Kortom: wederom genoeg om iedereen een avond op een zeer plezierige anier te onderhouden!

De voorstelling is geschikt voor 12 jaar en ouder.

Voorafgaand aan deze voorstelling vindt er een workshop met Cesar plaats. *

*De workshop: 'Wat is het verschil tussen drummers en normale mensen'

Cesar vertelt hoe u beter in uw vel komt te zitten door optimale coördinatie van de ledenmaten. Verder beantwoordt hij dringende drummersvragen, overgoten met een aanstekelijke drumsaus, afgewisseld met grooves en solo's. De workshop is toegankelijk voor mensen met een kaartje voor de voorstelling of ouders die alleen hun kinderen naar de workshop mee willen nemen. Een workshop betekent in dit geval: het publiek vraagt en ik werk. Eventueel kan de bezoeker naar aanleiding van een vraag zelf iets uitproberen. Ik kan dagen achter elkaar praten over drummen, maar het is ook eens interessant om een meer persoonlijk contact te hebben met de bezoeker. Techniek, oefenen, in een band spelen, wat doe je overdag en wat bezielt je? Kom maar op! Ik verheug mij er nu al op!

Tot dan en groeten,

Cesar